D-Lux Systemen uit Balen (Mol): garageboxen - wandconstructies - muurconstructies

Over D-Lux Systemen Benelux

Bescherm uw wagen

Uw wagen beschermen tegen agressieve weersomstandigheden en diefstal? Een garage is de beste oplossing. Maar een constructie in baksteen is duur, en de plaatsing neemt veel tijd in beslag. Kies daarom voor de prefab garages van D-Lux Systemen Benelux uit Balen (Mol). Na één dag werk parkeert u uw wagen in uw eigen garage. In de kleur en stijl van uw huis!

 

Afwerking op maat

De garages van D-Lux Systemen Benelux zijn geen bandwerk. U kiest uit verschillende afmetingen en kleuren. Daarna passen we uw garage nog aan waar nodig. Het resultaat? Een garage die perfect voldoet aan uw wensen. En waar u jarenlang van geniet. Want onze garages ondergingen een complete weerbestendige afwerking. Daardoor zijn ze honderd procent vochtvrij en geven wij u een volledige garantie van tien jaar.

 

Snelle levering

Onze zusterbedrijven in Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk verwierven de laatste tien jaar al meer dan 160.000 tevreden klanten. Kiest u ook voor een garage van D-Lux Systemen Benelux? Dan leveren wij u die binnen vier tot zes weken. Het enige wat u zelf nog moet doen, is de bouwvergunning aanvragen.

 

Ook voor wandconstructies of dakconstructies moet u bij ons zijn.

 

Kom snel een kijkje nemen in onze showroom in Balen, of contacteer ons voor meer informatie!

D-Lux Systemen Benelux

D-Lux Systemen Benelux

D-Lux Systemen Benelux

D-Lux Systemen Benelux